Advertisement

Φαιη Σκορδα Λιαγκασ - Σκορδά-Λιάγκας: Διακοπές με τα παιδιά τους, στην Τήνο ... : Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος.

Φαιη Σκορδα Λιαγκασ - Σκορδά-Λιάγκας: Διακοπές με τα παιδιά τους, στην Τήνο ... : Η φαίη (σοφία) σκορδά (κιλκίς, 9 φεβρουαρίου 1980) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και θεατρολόγος.. Σακισ λιαγκασ is on facebook. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Η φαίη σκορδά αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο από τον γιώργο. Ο γιώργος λιάγκας επέστρεψε στον σκαϊ: Η παρουσιάστρια φαίη σκορδά και ο σύζυγος της γιώργος λιάγκας πριν ένα περίπου μήνα είχαν πει στην εκπομπή τους.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά βρίσκονται στην τήνο και περνούν οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, γιάννη και δημήτρη. Ένας κύκλος έκλεινε για τη φαίη σκορδά που άφηνε πίσω της για πάντα το παλιό της τηλεοπτικό παρελθόν και. Μάλιστα, έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις γι' αυτό. Η επισημη κοινη δηλωση τουσ. Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ - ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΓΙΑ ''ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ''
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ - ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΓΙΑ ''ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ'' from 3.bp.blogspot.com
Η φαίη σκορδά, στην πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη μετά από το διαζύγιο από τον γιώργο λιάγκα, μίλησε στον θέμη γεωργαντά για όλα. Φαίη σκορδά η on air αποκάλυψη για την αισθητική παρέμβαση που έκανε. Να ευχηθούμε στον ηθοποιό και τη συζύγό του με το καλό να. Μάλιστα, έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις γι' αυτό. «αμφιβάλλω αν η φαίη πέρασε τον κορονοϊό». Γιωργοσ λιαγκασ γιωργοσ λιαγκασ φαιη σκορδα λιαγκασ σκορδα σταυροσ πλουμιστοσ φαιη σκορδα η φαίη σκορδά απάντησε ανοικτά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά βρίσκονται στην τήνο και περνούν οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, γιάννη και δημήτρη. Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του μικρού δημήτρη!

Γεννήθηκε στις 9 φεβρουαρίου 1980 στο κιλκίς όπου και μεγάλωσε.

Η φαίη σκορδά, στην πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη μετά από το διαζύγιο από τον γιώργο λιάγκα, μίλησε στον θέμη γεωργαντά για όλα. Η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για λιαγκασ σκορδα διαζυγιο από το pagenews.gr. Η παρουσιάστρια στο διάλειμμα του σόου πόζαρε με τον πρώην άντρα της, τζώννυ καλημέρη τον τζώννυ καλημέρη και. Εγώ την αγαπάω τη φαίη και πιστεύω ότι και η φαίη με αγαπάει και φυσικά τη θεωρώ μια εξαιρετική πολύ δύσκολη και για μένα και για τη φαίη. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά βρίσκονται στην τήνο και περνούν οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, γιάννη και δημήτρη. Η φαίη σκορδά απουσιάζει από το πρωινό και ο γιώργος λιάγκας εξήγησε τους λόγους. Ο γιώργος λιάγκας έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ενώ η φαίη σκορδά με χαμόγελο έκπληξης και χαράς του έδωσε τις θερμές ευχές της. Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Η φαίη σκορδά ανέφερε πως ήθελε μία αγκαλιά και πήγε να την αγκαλιάσει η αρχισυντάκτριά της. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα εξομολογήθηκε η φαίη. Η φαίη απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, ανέφερε: Η φαίη σκορδά το βράδυ της κυριακής βρέθηκε στο πλατό του «rising star». Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του μικρού δημήτρη!

Η φαίη σκορδά, στην πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη μετά από το διαζύγιο από τον γιώργο λιάγκα, μίλησε στον θέμη γεωργαντά για όλα. Γιωργοσ λιαγκασ γιωργοσ λιαγκασ φαιη σκορδα λιαγκασ σκορδα σταυροσ πλουμιστοσ φαιη σκορδα η φαίη σκορδά απάντησε ανοικτά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Η φαίη σκορδά αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο από τον γιώργο. Η φαίη σκορδά απουσιάζει από το πρωινό και ο γιώργος λιάγκας εξήγησε τους λόγους. Η επισημη κοινη δηλωση τουσ.

Λιαγκασ Σωμα : G Liagkas Deite Ton Me To Magio Sthn ...
Λιαγκασ Σωμα : G Liagkas Deite Ton Me To Magio Sthn ... from image.fthis.gr
Από το 2012 διατηρεί επίσης το ιστολόγιο faysbook.gr. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για λιαγκασ σκορδα διαζυγιο από το pagenews.gr. Το συμβόλαιο υπογράφηκε και το ζευγάρι των παρουσιαστών δένει την. Η φαίη σκορδά το βράδυ της κυριακής βρέθηκε στο πλατό του «rising star». Αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους παρουσιαστές του «πρωινού», φαίη σκορδά και γιώργος λιάγκας. Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του μικρού δημήτρη! Join facebook to connect with σακισ λιαγκασ and others you may know. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά βρίσκονται στην τήνο και περνούν οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, γιάννη και δημήτρη.

Η παρουσιάστρια στο διάλειμμα του σόου πόζαρε με τον πρώην άντρα της, τζώννυ καλημέρη τον τζώννυ καλημέρη και.

Η επισημη κοινη δηλωση τουσ. Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους η φαίη σκορδά έγινε μαμά φέρνοντας στον κόσμο τον μικρό γιάννη. Φαίη σκορδά:να τι έκανε στο πρόσωπό της κι έκανε τον γιο της να ξεκαρδιστεί. Αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους παρουσιαστές του «πρωινού», φαίη σκορδά και γιώργος λιάγκας. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για το make a wish παρευρέθηκε η φαίη σκορδά, η οποία ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την έκδοση του διαζυγίου της από τον γιώργο λιάγκα. Όπως αποκάλυψε ο γιώργος λιάγκας. Η παρουσιάστρια φαίη σκορδά και ο σύζυγος της γιώργος λιάγκας πριν ένα περίπου μήνα είχαν πει στην εκπομπή τους. Join facebook to connect with σακισ λιαγκασ and others you may know. Και το δύσκολο κομμάτι δεν ήταν το πώς θα χωρίσω εγώ. Γιωργοσ λιαγκασ γιωργοσ λιαγκασ φαιη σκορδα λιαγκασ σκορδα σταυροσ πλουμιστοσ φαιη σκορδα η φαίη σκορδά απάντησε ανοικτά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Μετά τον τηλεοπτικό χωρισμό, ήρθε και το διαζύγιο στην πραγματική ζωή για το γιώργο λιάγκα και τη φαίη σκορδά. Φαίη σκορδά η on air αποκάλυψη για την αισθητική παρέμβαση που έκανε. Εδιωξα την γατα λογο εγκυμοσυνησ.

«αμφιβάλλω αν η φαίη πέρασε τον κορονοϊό». Ο γιώργος λιάγκας επέστρεψε στον σκαϊ: Το συμβόλαιο υπογράφηκε και το ζευγάρι των παρουσιαστών δένει την. Η παρουσιάστρια στο διάλειμμα του σόου πόζαρε με τον πρώην άντρα της, τζώννυ καλημέρη τον τζώννυ καλημέρη και. Η φαίη σκορδά ανέφερε πως ήθελε μία αγκαλιά και πήγε να την αγκαλιάσει η αρχισυντάκτριά της.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Οι κοινές αγορές και τα ...
Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Οι κοινές αγορές και τα ... from www.tlife.gr
Εγώ την αγαπάω τη φαίη και πιστεύω ότι και η φαίη με αγαπάει και φυσικά τη θεωρώ μια εξαιρετική πολύ δύσκολη και για μένα και για τη φαίη. Η φαίη σκορδά αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο από τον γιώργο. Η φαίη σκορδά και ο γιώργος λιάγκας είναι από τα ζευγάρια που ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής και προσέχουν ιδιαίτερα τη διατροφή τους. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά βρίσκονται στην τήνο και περνούν οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, γιάννη και δημήτρη. Αναρτήθηκε στις φαιη σκορδα, γιωργοσ λιαγκασ. Δεκάδες τα μηνύματα που έλαβε από φίλους! Η παρουσιάστρια φαίη σκορδά και ο σύζυγος της γιώργος λιάγκας πριν ένα περίπου μήνα είχαν πει στην εκπομπή τους. Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στην παρουσιάστρια του πρωινού!

Προσπαθεί η ελεάνα να μου φτιάξει το κέφι σήμερα.

Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους. Είναι κάποιες μέρες που για προσωπικούς λόγους κάποιος θέλει και μια αγκαλιά παραπάνω! Ο γιώργος λιάγκας επέστρεψε στον σκαϊ: Όπως αποκάλυψε ο γιώργος λιάγκας. Ένας κύκλος έκλεινε για τη φαίη σκορδά που άφηνε πίσω της για πάντα το παλιό της τηλεοπτικό παρελθόν και. Η παρουσιάστρια στο διάλειμμα του σόου πόζαρε με τον πρώην άντρα της, τζώννυ καλημέρη τον τζώννυ καλημέρη και. Το συμβόλαιο υπογράφηκε και το ζευγάρι των παρουσιαστών δένει την. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα εξομολογήθηκε η φαίη. Προσπαθεί η ελεάνα να μου φτιάξει το κέφι σήμερα. Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά βρίσκονται στην τήνο και περνούν οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, γιάννη και δημήτρη. Φαίη σκορδά η on air αποκάλυψη για την αισθητική παρέμβαση που έκανε. Αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους παρουσιαστές του «πρωινού», φαίη σκορδά και γιώργος λιάγκας. Η επισημη κοινη δηλωση τουσ.

Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο γιώργος λιάγκας και η φαίη σκορδά βρίσκονται στην τήνο και περνούν οικογενειακές διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, γιάννη και δημήτρη φαιη σκορδα. Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του μικρού δημήτρη!

Posting Komentar

0 Komentar